Villa Ibiza

Villa (max 10 personen):

Een villa huren kan in combinatie met tennis en of padel maar uiteraard ook zonder deze elementen. Lekker vakantie vieren in een comfortabele villa zonder verplichtingen is immers ook heerlijk.

De minimale huurperiode voor een villa is 5 nachten. De prijzen variëren tussen de 2500,- euro en 5500,- euro per week(7 nachten). De prijzen zijn afhankelijk van de huurperiode en het aantal nachten.

De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers met allen haar eigen badkamer, toilet, walk-in closet en airconditioning. De villa heeft een riante buitenruimte en is voorzien van veel gemakken zoals een privé zwembad, buitenkeuken, bbq, lounge sets, overkappingen, zonnedoek en ligbedden. Tevens kijk je uit op de magische rots(Es Vedra) vanuit het huis. Een wasmachine/droger zijn ook aanwezig. Je kunt gemakkelijk 4 autos parkeren bij het huis.

* Schoonmaakkosten zijn altijd exclusief en hebben een standaard tarief van 175,- euro.

* De waarborg bedraagt 1500,- euro.

Onderstaand een overzicht van de ‘nog’ beschikbare data:

19 t/m 27 juni 2023
6 t/m 13 juli 2023
25 juli t/m 14 augustus 2023
26 augustus t/m 2 september 2023

De villa ligt aan de prachtige westkust en tussen alle mooiste baaitjes van Ibiza. Ook word je bijna dagelijks getrakteerd op een prachtige sunset. De afstand naar Ibiza airport en Ibiza stad = +- 18 KM.

Verblijf is op basis van Logies.

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 minuten afstand(auto). Op 10 minuten afstand zijn er grote supermarkten te vinden.

  • Bad/strandlakens
  • Ligbedden
  • Zwembad
  • Woonkeuken
  • Snelle WIFI

Een heerlijk en ruim privé zwembad.

Prachtige villa op een super locatie.

Cala Comte/San Josep!

Boek jouw Villa

WhatsApp Chat met ons