Vakantie + Hobby = FUN

Verwen jezelf en boek een heerlijke tennisreis

HOT WEEKS & BIJNA VOLGEBOEKT

9 – 16 maart 2024

Momenteel nog 8 beschikbare plekken!! Genoemde prijs is geldig tot en met maandag 15 januari!! €799 p.p. en inclusief retourvlucht. 

16 – 23 maart 2024

Momenteel nog 7 beschikbare plekken!! Genoemde prijs is geldig tot en met maandag 15 januari!! €869 p.p. en inclusief retourvlucht.

23 – 30 maart 2024

Momenteel nog 7 beschikbare plekken!! Genoemde prijs is geldig tot en met maandag 15 januari!! €999 p.p. en inclusief retourvlucht.

Ruime keus en voor ieder wat wils

Of je nu alleengaand, samen, vriendengroep, competitieteam of iets anders bent….Onze reizen zijn geschikt voor iedereen!!  Er wordt getraind in groepjes van maximaal 4 personen met 1 coach. Je traint bij ons zoveel als mogelijk op jouw eigen niveau. Vanaf maart en tot en met half november bieden wij onvergetelijke tennisreizen.

Ons concept in het kort

Jouw ideale tennisreis is gebaat bij snelle, eerlijke en duidelijke communicatie. Ons professionele team zowel achter als voor de schermen doet er alles aan om jouw ideale trip te realiseren. Het fijne is dat wij ook jouw vlucht boeken en deze is inbegrepen bij onze getoonde prijzen. Mocht je liever zelf een vliegticket boeken? Geen probleem en we verrekenen het in de reisprijs. Wil jij verblijven op basis van all inclusive of toch liever op basis van logies en ontbijt? Wij bieden jou accomodaties in alle soorten en maten. Wij werken met professionele Nederlandse en Belgische coaches Wij organiseren zowel 5-daagse als 8-daagse reizen. Wil jij iets anders? Wij bieden graag maatwerk.

Wij hebben maar één doel en dat is om jou te zien stralen van oor tot oor gedurende jouw tennisreis.

WhatsApp Chat met ons