Villa Ibiza

Villa huren(max 10 personen):

Een villa huren kan in combinatie met tennis en of padel maar uiteraard ook zonder deze elementen. Lekker vakantie vieren in een comfortabele villa zonder verplichtingen is immers ook heerlijk. De minimale huurperiode voor een villa is 5 nachten. De prijzen variëren tussen de 2000,- euro en 4500,- euro per week(7 nachten). De prijzen zijn afhankelijk van de huurperiode en het aantal nachten. De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers met allen haar eigen badkamer, toilet, walkling closet en airconditioning. De villa heeft een riante buitenruimte en is voorzien van veel gemakken zoals een privé zwembad, buitenkeuken, bbq, lounge sets, overkappingen, zonnedoek en ligbedden. Tevens kijk je uit op de magische rots(Es Vedra) vanuit het huis. Een wasmachine/droger zijn ook aanwezig. Je kunt gemakkelijk 4 autos parkeren bij het huis.

Schoonmaakkosten zijn altijd exclusief en hebben een standaard tarief van 175,- euro.

De waarborg bedraagt 1500,- euro. Dit bedrag wordt uiteraard en direct teruggeboekt op het moment dat de villa zonder materiële schade o.i.d. word aangetroffen.

De villa ligt aan de prachtige westkust en tussen alle mooiste baaitjes van Ibiza. Ook word je bijna dagelijks getrakteerd op een prachtige sunset. De afstand naar Ibiza airport en Ibiza stad = +- 18 KM.

Verblijf is op basis van Logies.

De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 minuten afstand(auto). Op 10 minuten afstand zijn er grote supermarkten te vinden.

  • Bad/strandlakens
  • Ligbedden
  • Zwembad
  • Woonkeuken
  • Snelle WIFI

Een heerlijk en ruim privé zwembad.

Prachtige villa op een super locatie.

Cala Comte/San Josep!

Boek jouw Villa

WhatsApp Chat met ons